2017 - Side 3

Publisert 7. juni 2017 13:14

Universitetsforlagets hederspris for årets beste tidsskriftartikkel gikk til en artikkel som ble publisert i Søkelys på arbeidslivet. – Årets tidsskriftsartikkel er et godt eksempel på at man kan formidle komplekse analyser fra et stort felt på en oversiktlig og god måte uten å forringe kvaliteten – kanskje tvert om, sier redaktør Kjersti Misje Østbakken.

Publisert 2. juni 2017 12:15

I flere land ser vi en polarisering i politikken ved at fløypartier har gjort det godt i valg etter valg. I en kronikk som sto på trykk i Dagens Næringsliv 22. april, ser ISF-forskere på hvordan økonomisk globalisering gir økt politisk polarisering også i Norge.

Publisert 4. mai 2017 21:24

Hva kjennetegner personer som tar fagbrev som voksne? Kan midlertidig arbeid være en bro inn i stabil sysselsetting? Vil kjønnsforskjellen i andelen ledere bli mindre etter hvert som nye og mer likestillingsorienterte generasjoner kommer til? Dette og mye mer kan du lese om i årets første utgave av Søkelys på arbeidslivet.

Publisert 6. mars 2017 10:09

Det har vært knyttet stor spenning til Barnefamilieutvalgets utredning og forslag vedrørende dagens støtteordninger for barnefamilier. I dag får statsråd Horne overlevert en NOU, og ISF har vært sentrale i arbeidet.

Publisert 15. feb. 2017 13:31

Mange fedre benytter seg av fedrekvoten, men det er fremdeles noen som tar bare deler av den eller ikke benytter seg av den i det hele tatt. I en fersk studie presenteres detaljert kunnskap om hvem disse fedrene er, hva som kjennetegner dem samt grunnene til deres manglende kvotebruk.