Ny direktør ved ISF

Tanja Storsul tar over direktørstolen hos ISF.

Et samlet styre ved Institutt for samfunnsforskning har vedtatt å tilby stillingen som instituttdirektør til professor Tanja Storsul (45), som har takket ja. Storsul kommer fra rollen som professor og instituttleder ved Institutt for medier og kommunikasjon ved UiO.

Tanja Storsul er dr. polit. i medievitenskap (2002) samt cand. polit. i statsvitenskap (1997). Medieteknologiens påvirkning på samfunnet, mediepolitikken som føres og mediebransjen generelt har vært områder Storsul har forsket på i mange år.  Hun har lang undervisnings- og veiledningserfaring innen medieinnovasjon, digitale medier, mediepolitikk, medieøkonomi og metode. I tillegg har Storsul utgitt en rekke vitenskapelige bidrag, og hun er en engasjert person med mange verv innen sitt fagfelt.

– Vi er veldig glade for å ha fått Tanja Storsul med på laget her hos oss. Både hennes faglige kompetanse og bredde samt ledererfaring veide positivt i vurderingsprosessen. Tanja ble foretrukket av en rekke gode kandidater, og jeg er svært fornøyd med at Tanja har sagt ja til å bli med og stake ut kursen videre for instituttet, sier styreleder Eivind Smith.

For mer informasjon, kontakt:

Styreleder, ISF: Eivind Smith (413 05647)

Professor: Tanja Storsul (975 85197)                           

Kommunikasjonsansvarlig, ISF: Kari Brun Ågotnes (982 36999)

Av Stoltenberg Christina Hoelgaard (c.h.stoltenberg@samfunnsforskning.no)
Publisert 21. jan. 2016 12:40