Ann-Helén Bay slutter som direktør ved ISF

Direktør Ann-Helén Bay ved ISF har i dag meddelt at hun har takket ja til stillingen som dekan på Fakultet for samfunnsfag ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Det ble i dag kjent at direktør Ann-Helén Bay ved ISF har takket ja til stillingen som dekan på Fakultet for samfunnsfag ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA). Tidspunktet for hennes fratreden fra stillingen som direktør ved ISF vil bli avklart i løpet av kort tid.

– Jeg kommer til å forlate ISF med tungt hjerte. Jeg har hatt åtte spennende og svært meningsfulle arbeidsår ved Instituttet, og er veldig glad i både institusjonen og menneskene som jobber her. Samtidig gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer som dekan ved Fakultet for samfunnsfag, sier Ann-Helén Bay.

– Styret har vært informert om at Bay har vært i en prosess angående denne stillingen ved HIOA. Derfor kommer ikke dagens nyhet noen stor overraskelse, sier styrelederen, professor Eivind Smith. Det er likevel trist å få bekreftet at vi nå vil miste Ann-Helén Bay. Personlig har jeg hatt gleden av å jobbe tett sammen med henne i hele hennes direktørperiode. Sammen med styre og stab har vi løst mange spennende utfordringer av både faglig og administrativ karakter, og hun etterlater seg en institusjon i svært god stand.

– På vegne av styret ved ISF ønsker jeg Ann-Helén Bay lykke til i hennes nye rolle. Direktørstillingen vil bli lyst ledig i løpet av de aller nærmeste dager, og vi ser frem til mange gode søkere, avslutter Eivind Smith.

Av Ågotnes Kari Brun (k.b.agotnes@samfunnsforskning.no)
Publisert 27. okt. 2015 20:30 - Sist endret 29. nov. 2021 09:36