Ledig stilling som vitenskapelig assistent/forskningskonsulent

Institutt for samfunnsforskning søker en ny medarbeider til utvikling av kjernemiljø for forskning på kjønnslikestilling. Den vi søker vil særlig få ansvar for kommunikasjon, formidling og bidra ved gjennomføring av forskningsprosjekter.

Institutt for samfunnsforskning er en uavhengig, ikke-kommersiell stiftelse, med et bredt fagmiljø uten skarpe grenser mellom grunnforskning og anvendt samfunnsforskning. Ett av våre satsningsområder er forskning om likestilling med særlig vekt på politikkutvikling, familie- og arbeidsliv. Den nye medarbeideren vil være tilknyttet forskningsgruppen Likestilling, inkludering, migrasjon, som ledes av Mari Teigen.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er knyttet til kjernemiljøets administrative og formidlingsoppgaver, og innebærer redigering av hjemmeside, mediekontakt, sosiale medier, redaksjonssekretærarbeid i forbindelse med en planlagt bokserie, arrangementsbistand, assistentarbeid ved gjennomføring av ulike former for datainnsamling m.m.

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert og selvstendig medarbeider med gode samarbeidsevner og interesse for samfunnsforskning. Du bør ha mastergrad i sosiologi, statsvitenskap, medier og kommunikasjon e.l.  

Journalistisk teft, gode formidlingsevner, erfaring med webredigering, bildebehandling og arrangementserfaring vil bli vektlagt. Erfaring og kunnskap innenfor prosjektets fagområde og datainnsamling/survey vil være også en fordel.

Vi tilbyr 

  • Lønnstrinn 46 – 48

  • Spennende og lærerikt arbeidsmiljø

  • Kontorplass i Institutt for samfunnsforsknings lokaler sentralt i Oslo

  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Søknad vedlagt fullstendig oversikt over utdanning og tidligere virksomhet, kopier av vitnemål og referanser sendes Institutt for samfunnsforskning på epost isf@samfunnsforskning.noinnen17. juni 2013.

Søknaden merkes: Stilling Kjernemiljø

Stillingen lyses ut som en midlertidig stilling med ett og et halvt års varighet fra august 2013.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Mari Teigen: mte@samfunnsforskning.no, 23 08 61 00.

Av Klaveness Luisa (luisa.klaveness@samfunnsforskning.no)
Publisert 27. mai 2013 09:29